FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Alireza Jahanbakhsh deze week officieel Feyenoorder

Alireza Jahanbakhsh zal definitief de overstap gaan maken van Brighton nar Feyenoord. Met dit nieuws pakt Voetbal International uit.

De Eredivisie is zeker niet nieuw voor de 27-jarige Iraniër, die eerder twee jaar voor NEC en drie jaar voor AZ speelde. In 2017/18 brak hij definitief door met 21 treffers en 12 assists in de Eredivisie. De international verdiende een transfer naar de Premier League, maar in Zuid-Engeland heeft hij nooit een dragende speler kunnen worden. In In vijftig duels scoorde hij maar twee treffers.

Feyenoord schakelde snel door toen duidelijk werd dat Berghuis de pikante transfer naar Ajax zou maken. Javairo Dilrosun en Garry Rodrigues werden eveneens genoemd, maar uiteindelijk viel de keus op Jahanbakhsh, die Arne Slot goed kent. In het succesvolle seizoen 2017/18 was laatstgenoemde de assistent-trainer van de Alkmaarders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *