FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Johan Derksen heeft moeite met beetje ‘nare opmerking’ van Arne Slot

Arne Slot wil met Feyenoord aanvallender voetbal gaan spelen en profileert zich hier nadrukkelijk op een andere manier mee dan Dick Advocaat. Analist Johan Derksen heeft daar wat moeite mee.

Bij De Oranjezomer zei Derksen: “Die jongen heeft het heel goed gedaan bij Cambuur en AZ. De spelers waren overal enthousiast over hem. Het is natuurlijk een beetje een wetenschappelijke uitvinder, maar hij moet zich wel realiseren dat Dick Advocaat een schat aan ervaring heeft.”

“Die was al trainer toen hij nog geboren moest worden. Ik vind het een beetje een nare opmerking dat alles anders is. Dat betekent met andere woorden dat zijn voorganger er niets van gebakken heeft”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *