Lex Immers stopt per direct met voetballen

Lex Immers zet een punt achter zijn loopbaan. De speler van NAC heeft zijn contract bij die club ingeleverd. Hij speelde maar liefst veertien seizoenen profvoetbal.

De Hagenaar had in de tweede seizoenshelft al twijfel of hij nog een seizoen door zou gaan. “Dan speelt mee of je gaat promoveren. Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie, dat is nogal een verschil, hè?”, vertelt hij vrijdag in De Telegraaf. “Toen we het in de finale van de play-offs niet haalden, dacht ik al dat het een mooi moment was om te zeggen dat het genoeg is geweest. Ik had ook vaker kleine blessures, die ik vroeger nooit had.”

“Vervolgens kwam het moment dat de trainer opstapte”, doelt Immers op Maurice Steijn. “Laat ik eerlijk zijn, ik ben natuurlijk voor Maurice naar Breda gekomen. Anders had NAC zich destijds ook nooit voor mij gemeld. Ik vond NAC wel een mooie club. Waar ik van baal is dat ik bij deze club nooit in een vol stadion heb gespeeld. Echt zo zonde, want uit het verleden weet ik hoe sfeervol het bij NAC met een vol huis kan zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.