FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Alireza Jahanbakhsh tekent tot 2024 bij Feyenoord

Feyenoord heeft zich definitief versterkt met Alireza Jahanbakhsh. Hij tekent in Rotterdam een contract tot medio 2024. Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van de aanvaller.

“Met Alireza voegen we de gewenste aanvallende versterking toe aan de selectie”, aldus Arnesen. “Een speler die meerdere seizoenen bewezen heeft een hoog rendement te halen. Bovendien zit hij nu in de fase van zijn carrière waarin hij snel van enorm toegevoegde waarde voor ons kan zijn.”

Zelf hoopt Jahanbakhsh aan de verwachtingen te kunnen voldoen. “Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan”, zo geeft hij aan. “Arne Slot was tijdens mijn periode bij AZ als assistent-trainer een van de mensen die mij hebben geholpen om een betere speler te worden. Dus toen hij belde en vroeg of ik naar Feyenoord wilde komen, heb ik hem gezegd dat ik er alles aan ging doen om deze transfer te maken. Ik had geen twijfel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *