FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

LASK Linz neemt Feyenoord-bod niet serieus

LASK Linz heeft een eerste bod van Feyenoord op Gernot Trauner afgeslagen. Oostenrijkse en Nederlandse media berichtten vrijdag en zaterdag over de vermeende interesse van Feyenoord in Trauner.

Dominik Thalhammer, trainer van LASK, bevestigde zaterdag na een met 6-0 gewonnen oefenwedstrijd dat er inderdaad gesproken is. “Hun bod komt niet eens in de buurt van wat wij voor hem willen hebben”, zegt hij tegen Ligaportal.

De Stadionclub zou een miljoen euro hebben geboden op de vijfvoudig Oostenrijks international, die zelf graag naar De Kuip wil verkassen. De oefenmeester moet echter nog maar zien of dat er van gaat komen. “Dit is in ieder geval niet serieus om op door te gaan. Ik denk dat de komende dagen uit zullen wijzen welke kant het op gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *