FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nicolai Jörgensen: ‘Zelfs mijn vader gaat Feyenoord missen’

Nicolai Jorgensen vertrekt na jaren bij Feyenoord. Hij gaat spelen voor de Turkse middenmoter Kasimpasa. Hij ondertekende daar een contract voor drie seizoenen. De Deense spits gaat De Kuip missen: “Ik ben hier erg gelukkig geweest.”

Hij vertelt: “Ik had nooit verwacht dat ik zulke successen zou behalen bij een club. Het gaat niet alleen om voetbal, ik voel me onderdeel van Feyenoord. Als mensen me zien, behandelen ze me alsof ik hier ben geboren. Iedereen kent me. Iedereen is altijd vriendelijk en mensen begrijpen dat het niet altijd supergoed is gegaan. Zij leefden mee met mijn frustratie.”

Daar voegt Jörgensen aan toe: “Ik denk dat zelfs mijn vader Feyenoord net zo gaat missen als ik. Het afscheid valt me zwaar en het zal vreemd worden. Gelukkig kan ik altijd langskomen om een wedstrijd te bekijken. Mijn zoon Vincent is hier geboren, dan moet ik hem wel meenemen naar wedstrijden van Feyenoord als hij oud genoeg is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *