FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord speelt ‘openingswedstrijd’ tegen internationale topper

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord zal op 8 augustus haar internationale openingswedstrijd spelen in de Kuip tegen Atletico Madrid. Dit hebben de Rotterdammers bekendgemaakt via haar digitale huis.

De aftrap is om 17:00 uur. “Atlético Madrid kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de Primera División. De formatie van succescoach Diego Simeone trok na 38 speelronden aan het langste eind in een spannende titelstrijd met stadgenoot Real Madrid en FC Barcelona.”

De Rotterdammers schrijven verder op hun clubwebsite: “Voor de club uit de Spaanse hoofdstad is het duel met Feyenoord de laatste test voor de start van een nieuw seizoen in La Liga. Op zondag 15 augustus opent de regerend kampioen met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Ook Feyenoord start een week later met een uitduel: Willem II – Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.