FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich in Heerenveen voor Joey Veerman’

Feyenoord gaat serieus werk maken om Joey Veerman naar de Kuip te halen. Dit weet Voetbal International te melden.

VI schrijft: “Probleem is alleen dat Feyenoord op dit moment niet zelf het geld in kas heeft om aan de vraagprijs van Heerenveen te voldoen. De Rotterdammers zijn voor verdere acties op de transfermarkt namelijk hoofdzakelijk afhankelijk van externe financiers. Daardoor is de transfer bepaald geen abc-tje.”

“SC Heerenveen sloeg eerder deze maand een bod van Hellas Verona op Veerman af. De Italianen hadden vijf miljoen euro over voor de Volendammer. Daarnaast is ook Rangers FC zeer geïnteresseerd in Veerman, die in Friesland nog vastligt tot 2024 en deze zomer graag een transfer wil maken”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *