FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joshua Zirkzee gaat niet naar Feyenoord maar naar Anderlecht’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Joshua Zirkzee staat voor een tijdelijke overstap naar Anderlecht. Hier maken de Belgische media en Voetbal International melding van.

De jeugdinternational werd de afgelopen maanden ook geregeld in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord, waar hij de jeugdopleiding doorliep. De Rotterdammers slagen er echter niet om de aanvaller terug te halen naar de Kuip. Zirkzee kiest voor een tijdelijke overstap naar Anderlecht, waar hij een eenjarig contract zal tekenen. Zirkzee ligt nog tot 2023 vast bij Bayern München.

In de Bundesliga lijken zijn kansen op speeltijd niet groot. De jonge aanvaller moet sowieso superspits Robert Lewandowski voor zich dulden, terwijl ook Eric-Maxim Choupo-Moting de voorkeur lijkt te genieten. Tegen Ajax stond hij twee weken geleden nog in de basis. Tijdens dat oefenduel kon hij niet overtuigen, mede door een gemiste kans voor open doel.

Zirkzee speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Parma, waar hij vooral als invaller minuten kreeg. Hij kon de ploeg in zijn beperkte speeltijd echter niet behoeden voor degradatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.