FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dylan Vente staat voor vertrek bij Feyenoord’

Dylan Vente staat nog steeds op het punt om Feyenoord deze zomer te verlaten. Roda JC hoopt de aanvaller deze week weer in de armen te kunnen sluiten, bevestigt technisch directeur Jeffrey van As.

Vente speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Kerkrade en als het aan Roda JC ligt, blijft het niet bij die periode. Van As ziet de 22-jarige aanvaller van Feyenoord het liefst zo snel mogelijk aansluiten in Kerkrade. VoetbalPrimeur meldde in juli al dat Roda hoopt op de terugkeer van Vente.

“We zijn daar nog steeds mee bezig en doen er alles aan”, laat Van As weten. Vente zou ook opties hebben in Duitsland. “Dylan staat in de belangstelling van meerdere clubs. Bij Roda JC heeft hij echter het beste gevoel om een contract te tekenen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *