FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis na aangifte: ‘Hoop dat Nederland of regering iets doet’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Steven Berghuis hoopt dat de regering iets kan doen aan de bedreigen die zijn geuit aan zijn aan adres na zijn pikante overstap van Feyenoord naar Ajax. Hij moest dat bekopen met zeer serieuze bedreigingen, waardoor hij aangifte deed afgelopen week.

Dat Berghuis een aangifte deed van negentien pagina’s lekte deze week uit en daar baalde hij wel van, vooral vanwege de timing van het nieuws. “Juist net toen de storm wat ging liggen en beide clubs zijn doorgegaan”, legde hij uit tegenover ESPN. “Wat dat betreft vond ik het vervelend. Op dit moment wil ik vooral doorgaan met voetballen.”

Berghuis had eerder al aangegeven dat hij de emoties begrijpt. “Maar sommige dingen zijn echt te ver gegaan, met name ook voor mijn gezin. Zij blijven er heel sterk onder hoor, mijn ouders ook. Maar op een gegeven moment moet je wel een bepaalde lijn trekken”, zei hij over de aangifte richting zijn bedreigers. “Deze tijd met social media zijn heel heftig, dus hopelijk kan misschien Nederland of de regering daar wat aan doen.”

Ook werd Berghuis gevraagd naar zijn Eredivisie-debuut namens Ajax, dat NEC van de kaart veegde. “Uiteindelijk moet dat ook groeien, maar het zag er al goed uit, ook de samenwerking met Mazraoui”, vond de aanvaller, die gretig wil blijven leren. “Je moet elkaar kwaliteiten leren kennen en op een gegeven moment weet je wat er gaat

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.