FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman heeft een duidelijke voorkeur voor Feyenoord’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Volgens clubwatcher Sander de Vries zou Joey Veerman zijn loopbaan graag willen voortzetten bij Feyenoord. In een video-item van de Leeuwarder Courant spreekt De Vries zich uit over de situatie.

Er is ‘weinig veranderd’, zo concludeert de journalist. “Hellas Verona heeft een bod van vijf miljoen euro uitgebracht en dat vind Heerenveen veel te laag. Daar wil Heerenveen niets over zeggen, maar ik heb wel begrepen dat ze toch wel het dubbele verlangen voor Veerman. Zijn contract loopt nog door tot medio 2024 en dus kunnen ze ook hoog in de boom gaan zitten.”

“Feyenoord is een andere club die Veerman heel graag wil hebben, maar daarvoor geldt dat Feyenoord eerst spelers moet verkopen of gebruik moet maken van externe financiers voordat zijn komst naar De Kuip mogelijk is. Het is echt nog afwachten, maar zeker is dat Veerman, en dat is geen geheim, dat hij heel graag de stap wil maken. Ik denk dat hij het allerliefste naar Feyenoord wil”, aldus De Vries.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.