FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Francesco Antonucci mag uitkijken naar een nieuwe club’

Volgens Voetbal International mag Feyenoorder Francesco Antonucci uitkijken naar een nieuwe club. Het blad onthult op dinsdagmiddag:

“Feyenoord wil Francesco Antonucci opnieuw verhuren. De Belg kreeg in de voorbereiding van trainer Arne Slot de kans om zich te bewijzen, maar mag zich nu oriënteren op een nieuw tijdelijk vertrek. Vorig seizoen werd Antonucci al verhuurd aan KKD-club FC Volendam.”

VI vervolgt: “De middenvelder past niet goed genoeg in het systeem van Arne Slot en mag daarom uitkijken naar een andere club. De middenvelder is op dit moment wel licht geblesseerd. Hij liep een kwetsuur op bij een wedstrijd van Feyenoord Onder 21.”

Journalist Martijn Krabbendam zegt over Antonucci: “Hij heeft met pech te maken gehad. Hij is gekomen met een bepaald idee en dan komt er een trainer met nieuwe plannen. Hij valt nu een beetje tussen wal en schip.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.