FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat krijgt geen Europese bonus uitgekeerd van Feyenoord’

Mocht Feyenoord zich plaatsen voor de Conference League dan zal voormalig trainer Dick Advocaat geen bonus krijgen. Dat heeft de Stadionclub te kennen gegeven. Ook spelers die vorig seizoen meespeelden, zoals Steven Berghuis, krijgen geen geld.

Het Algemeen Dagblad heeft van Feyenoord begrepen dat Advocaat geen geld op zijn rekening gestort zal krijgen voor het eventuele halen van de groepsfase van de Conference League. De ervaren oefenmeester, die nu bondscoach van Irak is, meende daar wel recht op te hebben. Hij zei een clausule in zijn contract te hebben dat hij een bonus zou krijgen bij het behalen van Europees voetbal.

Dat gaat volgens de Rotterdammers dus niet op. Een delegatie van de spelers zal overleggen hoe ze mee kunnen delen in een deel van de opbrengst van het halen van de groepsfase. Advocaat zal in ieder geval niets krijgen en ook spelers die vorig seizoen onderdeel waren van het elftal dat de play-offs won, zoals Eric Botteghin en Steven Berghuis, hoeven niets te verwachten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *