FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord zet alles op komst van Mickey van de Ven’

Feyenoord gaat vandaag alles op alles zetten om Mickey van de Ven naar Rotterdam te halen. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden. De LCV moet losgeweekt worden bij FC Volendam. Gesprekken gaande, maar enórm veel haken en ogen – zijn eventuele komst zal breed gedragen worden.”

De Telegraaf schreef eerder over Van de Ven: “Micky van de Ven (20) en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola hebben van de arbitragecommissie van de KNVB een fikse draai om de oren gekregen. De verdediger van FC Volendam vroeg vanwege het ontnemen van een kans op aanmerkelijke sportieve en financiële verbetering bij VfL Wolfsburg én vanwege een verstoorde arbeidsrelatie om ontbinding van zijn tot de zomer van 2023 lopende verbintenis. Maar de arbitragecommissie stelde de club op alle punten in het gelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *