FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldde zich bij Man City voor aanvaller Liam Delap’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord heeft bij Manchester City geprobeerd om de 18-jarige aanvaller Liam Delap te huren. Alleen kregen de Rotterdammers nul op het rekest van de Engelse grootmacht.

Feyenoord Transfermarkt heeft vernomen dat Manchester City heeft geïnformeerd. ‘The Citizens’ hebben op dit moment echter een tekort aan spitsen, waardoor de clubleiding momenteel niet meewerkt aan een (tijdelijke) overstap van Delap. Zijn komst naar De Kuip is daarmee van de baan.

Mocht Feyenoord deze dagen nog een nieuwe spits inlijven, dan zal het gaan om een huurtransfer. Op dit moment ligt de prioriteit nog wel bij het binnenhalen van een nieuwe vleugelaanvaller. Arsenal-talent Reiss Nelson, die ook op huurbasis in beeld is, is daarbij een voorname kandidaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.