FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Feyenoord versterkt zich met Arsenal-winger

Feyenoord heeft zich definitief versterkt met Reiss Nelson. De vleugelaanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Arsenal.

Directeur Frank Arnesen zegt over de tijdelijke komst van de jeugdinternational: “We volgen Reiss al maanden. Hem naar Feyenoord halen was in deze transferwindow een van onze prioriteiten, dus we zijn heel blij dat het gelukt is en dat we hem vandaag kunnen verwelkomen. Reiss is een zeer creatieve aanvaller, een snelle jongen met een goede actie die het verdedigers in de één-tegen-één heel lastig kan maken. Zo’n speler kunnen we in onze voorhoede goed gebruiken.”

De nieuwe nummer 14 van Feyenoord zegt zelf: “Ik kijk ernaar uit om in dit schitterende stadion te spelen. Feyenoord is een prachtige club en een mooie uitdaging voor mij. Ik hoop dat ik de supporters snel kan laten juichen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *