Feyenoord wil contract van Marcos Senesi opwaarderen

Feyenoord is bezig met het opwaarderen van het contract van mandekker Marcos Senesi. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden.

De Argentijn heeft nog een verbintenis die loopt tot medio 2023, maar de club én speler zijn van plan om dat op te waarderen en tot 2024 aan elkaar verbonden te zijn. Vooralsnog zijn er echter nog geen concrete ontwikkelingen.

Meer goed nieuws voor de Rotterdammers: ook Aliou Baldé en Lutsharel Geertruida zijn op de weg terug van een blessure, weet Feyenoord Youth Watcher. Het duo keert naar verwachting dit weekend terug op het veld voor een wedstrijd met Jong Feyenoord tegen de beloften van ADO Den Haag. De aanvaller en de verdediger staan al weken aan de kant.

Vooral de terugkeer van Lutsharel Geertuida zal voor Arne Slot interessant zijn. Hij wordt daardoor gedwongen om lastige keuzes te maken. Geertruida was afgelopen seizoen basisspeler als rechtsback, maar daar ontwikkelt aankoop Marcus Holmgren Pedersen zich stormachtig. In het centrum maakt Gernot Trauner veel indruk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.