FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot ziet twee verbeterpunten bij Feyenoord’

Feyenoord won gisteren in eigen huis met 3-1 van SC Heerenveen. Trainer Arne Slot ziet na deze pot wel een aantal verbeterpunten.

Het aanvallende spel van Slot, ook zonder bal, kost de spelers van de Rotterdammers veel energie. Daar kan de ploeg volgens Slot nog een stapje maken. ‘Aan de bal kon het vandaag iets beter. Met meer balbezit hoeven we minder energie in de wedstrijd te stoppen.’

Feyenoord scoorde dan wel drie keer tegen Heerenveen, ook voor het doel wil Slot meer scherpte. ‘Met alle kansen die sc Heerenveen kreeg werd de kans op een tegendoelpunt natuurlijk groter en valt één tegendoelpunt uiteindelijk nog mee.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *