FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wil technisch directeur Frank Arnesen belonen

Feyenoord is blij met het werk van technisch directeur Frank Arnesen en wil hem daarvoor belonen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Arnesen zou in Rotterdam voor een ‘frisse wind’ hebben gezorgd, waardoor er momenteel veel tevredenheid is. Arnesen beschikt over een aflopend contract, maar zal binnenkort met de beleidsbepalers om de tafel gaan om zich langer aan de club te binden. Het is niet duidelijk of Arnesen open staat voor een langer verblijf, maar ook de Deen zelf is tevreden.

Arnesen begon in 2020 aan zijn klus bij Feyenoord, waar hij de directe opvolger was van Martin van Geel. De vertrokken TD werd tijdelijk vervangen door Sjaak Troost, maar het was Arnesen die Feyenoord de weg omhoog moest helpen. Arnesen heeft bijzonder veel ervaring. Zo werkte hij eerder als technisch directeur bij onder meer PSV, Tottenham Hotspur en Anderlecht.

Arnesen stuntte afgelopen seizoen door Arne Slot naar de Kuip te halen. Bovendien versterkte hij zich met enkele voltreffers: zo huurde hij Guus Til, terwijl Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Marcus Holmgren Pedersen eveneens basisspeler zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *