FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot gaat los over Orkun Kökçü

Arne Slot was content met het spel van Orkun Kokcu midweeks tegen Slavia Praag. “Al wat langer, maar nu begint het ook anderen op te vallen”, zei de trainer tegen RTV Rijnmond.

“Dat komt omdat ‘ie niet alleen de bal niet verliest, maar ook omdat ‘ie hele goede passes geeft. Als je dan ook nog gaat scoren, dan valt dat met name voor het grote publiek wat meer op. Los van zijn goals vond ik vandaag ook heel erg goed dat hij spelers van de bal afliep. Dat is een hele mooie ontwikkeling bij hem.”

De trainer besloot zijn creatieve middenvelder wel te wisselen in de midweekse wedstrijd. Dat had echter niets met zijn spel te maken. Slot: “Kökcü gaf aan dat hij wat klachten had en Sinisterra had niet meer dezelfde energie die nodig was om de overwinning over de streep te trekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *