FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arsenal dreigt Feyenoorder Reiss Nelson terug te halen en te verkopen’

Het zou zomaar kunnen dat Arsenal in de winter Reiss Nelson gaat terughalen van Feyenoord om hem dan direct weer door te verkopen. Hier maakt het medium The Express melding van.

Arsenal hoopt Dusan Vlahovic in 2022 naar het Emiraties Stadium te halen. Fiorentina heeft bevestigd dat de contractonderhandelingen met de 21-jarige spits zijn geklapt, waardoor een transfer in de komende transferwindows een serieuze optie lijkt. Volgens het Britse medium lijkt het voor Arsenal een serieuze optie om een ruilspeler in de deal te betrekken om de prijs te drukken.

Hierbij noemt de Britse krant ook de naam van Nelson. De vleugelaanvaller werd deze zomer door Arsenal uitgeleend aan Feyenoord, waar hij door conditionele problemen nog geen officiële wedstrijd speelde. Wel maakte hij deze week zijn officieuze debuut in een oefenwedstrijd tegen De Graafschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *