FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Georginio Wijnaldum heeft moeite met reserveplaats bij PSG

Georginio Wijnaldum verruilde Liverpool deze zomer voor Paris Saint-Germain. Maar een succes is het tot op heden nog niet. De middenvelder moet het vooral doen met een reserverol bij de Franse grootmacht.

“De situatie bij PSG is wennen. Na mijn rugblessure heb ik vrij veel gespeeld altijd, ook omdat ik altijd fit was. Dit is wat anders”, erkende hij tijdens de persconferentie over zijn situatie in Parijs. Daar heeft hij geen vaste plek in het elftal meer, zoals bij Liverpool wel jarenlang een zekerheidje was. “Dat is moeilijk, want ik heb altijd veel gespeeld. Dat was ik ook gewend.”

Mede door de komst van Lionel Messi is het team van PSG overvol en Wijnaldum haalde zijn beste niveau nog niet in Frankrijk. Daardoor raakte hij op de bank. “Het was een nieuwe stap, daar heb je heel veel zin in. En dan gebeurt dit. Het is weer wat anders, maar ik ben een vechter en ga er alles aan doe om het te keren. Maar het is wel moeilijk, ja.”

Met manager Mauricio Pochettino sprak de Nederlander nog niet over zijn huidige rol in het elftal van Paris Saint-Germain. “Nee, ik heb hem nog niet gesproken waarom ik niet speel. Of hij zo werkt? Dat weet ik niet. Ik ben er pas twee maanden en de situatie dat ik geen basisplaats heb, is nog niet eens een maand zo. Dus het is moeilijk om te zeggen of hij zo werkt of niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *