FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bayern-verdediger Lucas Hernandez moet de gevangenis in

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Lucas Hernandez moet zich spoedig melden bij de gevangenis. De verdediger van Bayern Munchen zou namelijk een contactverbod hebben genegeerd. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

‘De heer Lucas François Bernard Hernández is gedagvaard om op 19 oktober 2021 om 11.00 uur voor deze rechtbank te verschijnen en persoonlijk te worden verzocht om binnen tien dagen vrijwillig binnen te komen in het penitentiair centrum van uw keuze’, schrijft de rechtbank. Hernández heeft een verbod gekregen om contact op te nemen met zijn ex-vrouw Amelia de la Osa Lorente. De twee gingen in het openbaar met elkaar op de vuist, waardoor het koppel een werkstraf gekregen. Bovendien mochten zij geen contact meer met elkaar opnemen. Dat heeft Hernández, die destijds nog bij Atlético Madrid speelde, echter geschonden.

De twee gingen namelijk enkele weken na het incident samen op vakantie naar Miami. Het stel werd betrapt en hield Hernández kort vast, maar hij werd vrijgelaten. De Spaanse aanklager was echter onverbiddelijk en eiste een straf van een jaar. De rechter heeft besloten dat hij voor zes maanden achter de tralies moet. Dat zou einde seizoen betekenen voor de verdediger. De verdediger zelf hoopte op een nieuwe taakstraf, maar hij heeft zijn eerste nog altijd niet afgerond.

Hernández mag naar verluidt zelf kiezen in welke gevangenis hij zijn straf gaat uitzitten. Het is zeer waarschijnlijk dat de verdediger nog in beroep gaat. Alleen gelijk van de rechter zou hem uit de cel houden. Zijn werkgever Bayern München heeft nog niet op de veroordeling gereageerd en was tot deze maand niet eens op de hoogte van de absurde zaak. Met de Franse nationale ploeg won hij afgelopen week nog de Nations League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.