‘Feyenoord-trainer Arne Slot maakt grote blunder’

Feyenoord kwam zaterdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel in eigen huis tegen Feyenoord. Trainer Arne Slot is daar debet aan, zo concludeert de sportredactie van RTV Rijnmond.

In de Podcast Feyenoord stelt Ruud van Os dat Bryan Linssen ‘gewoon’ als spits had moet aantreden. “Ik vind dit een beginnersfout”, zo opent hij. “Als je een spits hebt die het goed doet, eigenlijk de eerste spits is op dit moment, dan zou ik die altijd laten staan. Je moet niet gaan schuiven met posities als het niet nodig is.”

Dennis van Eersel deelt die mening niet. “Dit is een goed uitgangspunt maar dan moet je daar wel de spelers voor hebben. Er was geen andere linksbuiten om Sinisterra te vervangen, want Reiss Nelson zou je alweer vroeg moeten wisselen. Als er wel een volwaardige vervanger was op de plek van Sinisterra, dan ben ik er van overtuigd dat Slot die ook zou hebben opgesteld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *