FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord krijgt voor de vierde keer boete van de UEFA

Feyenoord heeft van de UEFA voor de vierde keer dit seizoen een boete ontvangen. De teller staat nu in totaal op 124.000 euro. Feyenoord bevestigt dat de club is gestraft voor het gooien van voorwerpen, afsteken van vuurwerk en het blokkeren van de trappen bij de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag op donderdag 30 september. Het gaat om een boete van 54.875 euro.

Na de Europese thuiswedstrijden tegen FC Drita (3-2), FC Luzern (3-0) en IF Elfsborg (5-0) kreeg Feyenoord ook al geldboetes van de UEFA. Het totaalbedrag staat nu op 124.125 euro.

Komende donderdag staat de volgende thuiswedstrijd van Feyenoord op het programma. Bundesliga-club Union Berlin komt dan op bezoek. De ploeg van trainer Arne Slot sprokkelde in de eerste twee groepsduels vier punten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.