FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord mogelijk zonder sterkhouder tegen Cambuur

Aanstaande zondag speelt Feyenoord in de Eredivisie tegen Cambuur. En het zou goed kunnen dat Marcos Senesi deze confrontatie gaat missen.

De Argentijn ontbrak gisteren al wegens een griepje en is nog een vraagteken voor het aanstaande treffen met Cambuur, zo bevestigt coach Arne Slot op de persconferentie vandaag. Lutsharel Geertruida verving Senesi. “Na vijf minuten had hij een momentje, maar daarna heeft Lutsharel het goed opgepakt en bleef hij rustig. Zowel zonder de bal als aan de bal. Hij had met Gernot Trauner ook een speler naast zich die ook een sterke wedstrijd speelde”, zegt Slot.

Bij Feyenoord moet de knop nu om na het Europese succes, want er viel nog genoeg te verbeteren, weet Slot. “Opnieuw heb ik gezien dat we heel weinig weggaven, maar toch ook dat er een tegentreffer valt uit een standaardsituatie,” Tegen Cambuur moet het aangrijpen van de dode spelmomenten, zowel offensief als defensief, dus beter. De Friezen zijn daarin immers erg sterk. “En dat niet alleen. SC Cambuur is ook aan de bal erg sterk. We zullen weer op ons best moeten zijn om een goed resultaat te behalen.”

Tussen 2014 en 2017 was Slot nog actief bij Cambuur, als assistent-coach en interim-hoofdtrainer. “Ik heb er een prachtige tijd gehad en verwacht veel bekende gezichten te zien.” De aftrap is op zondagmiddag om 14:30 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.