FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vertrek Stefan de Vrij bij Inter Milan is bespreekbaar’

Stefan de Vrij verlengde onlangs zijn contract bij Inter Milan maar dat betekend niet automatisch dat hij ook voor de club behouden gaat blijven. Een vertrek zou namelijk bespreekbaar zijn.

De Italiaanse club kampt op dit moment met inanciële problemen. De club kan dus wel een inkomstenopsteker gebruiken en De Vrij is daar volgens Italiaanse en Engelse media één van de kandidaten voor. De defensieve uitblinker bij Inter mag volgens Daily Mirror nog steeds dromen van een overgang naar de Premier League.

Afgelopen zomer zou er op de achtergrond veel beweging zijn geweest tussen Engelse topclubs en De Vrij. Namen noemt de club niet, maar het lijkt volgens de Engelse krant wel een zekerheid dat de Nederlands international deze winter opnieuw in aanmerking komt voor een transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *