FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Newcastle gaat 20 miljoen neerleggen voor Feyenoord-flitser’

Journalist Maarten Wijffels denkt dat Newcastle United eerdaags gaat aankloppen voor Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra. De Colombiaan verkeert in bloedvorm en maakte ook tegen SC Cambuur (2-3 zege) afgelopen zondag indruk op Wijffels, die denkt dat Newcastle het Feyenoord-transferrecord gaat verbreken voor hem.

Eerder poogde de club dat ook al voor Nicolai Jörgensen, voor wie in 2018 twintig miljoen euro werd geboden. De deal ketste toen echter af en dus bleef Dirk Kuyt (2006, achttien miljoen naar Liverpool) de duurste uitgaande transfer ooit van de Rotterdammers.

“Dit wordt de twintig miljoen-verkoop die wél door gaat. Hij heeft veel klasse.. Zoals hij soms ballen aan neemt, altijd naar voren gericht. Echt een heerlijke speler. Newcastle United gaat meteen bieden straks”, voorspelt Wijffels in de AD Voetbalpodcast. De marktwaard van Sinisterra (22), die nog tot medio 2024 vastligt, wordt door Transfermarkt.de momenteel ingeschat op elf miljoen. Hij staat dit seizoen al op negen goals en zes assists in zeventien officiële optredens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.