FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jan Boskamp schrikt van Koevermans-nieuws: ‘Hij is gek van de club’

Feyenoord-icoon Jan Boskamp heeft geen goed woord over voor de kwaadwillende Feyenoord-supporters die Mark Koevermans hebben bedreigd. De directeur zal per 1 december zijn taken neerliggen omdat hij het niet langer trekt.

Feyenoord maakte dinsdagochtend het naderende vertrek van Koevermans bekend, nadat de directeur al meerdere malen thuis was lastig gevallen. “Een paar mafkezen, in mijn ogen, maken de buurt voor Mark onveilig”, reageert Boskamp tegenover de NOS. “En dan gaat zijn gezin voor het voetbal of voor Feyenoord. Maar wat die mensen bezielt… Die zijn helemaal maf.”

Boskamp ‘schrok zich rot’ nadat hij het nieuws hoorde, verklaart de populaire analist. “Want ik weet dat hij helemaal gek is van de club. En dat hij dit normaal nooit doet. Dus de bedreigingen zullen heel ernstig zijn.”

Koevermans was naar verluidt een doelwit omdat hij een voorstander is van de komst van een nieuw stadion. De bedreigingen aan het adres van de gewezen tennisprof hebben ervoor gezorgd dat een potentiële Feyenoord-investeerder is afgehaakt, onthulde commissaris Toon van Bodegom woensdag tijdens een persconferentie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *