FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder Tyrell Malacia is bezig met een transfer’

Tyrell Malacia is geswitched van zaakwaarnemer. Hij laat zijn belangen nu behartigen door Ali Dursun. Dat nieuws maakte clubwatcher Martijn Krabbendam bekend in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International.

Afgelopen juni verlengde Malacia zijn verbintenis in De Kuip tot medio 2024. Niet veel later toonde Club Brugge interesse, maar gaf Feyenoord geen krimp. “Ze wilden een aantal miljoen voor hem betalen, toen bleef Malacia uiteindelijk”, aldus Krabbendam.

“Dat betekent wel dat die jongen nadenkt over een periode na Feyenoord. Het is opvallend. Donny van de Beek is ook al naar Ali Dursun overgestapt. Hij heeft nu Frenkie de Jong en bij Feyenoord ook Justin Bijlow. Op die manier wordt hij best een grote speler”, besluit de journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *