FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

GA Eagles wilde Johan Derksen aanstellen als nieuwe directeur

Enkele jaren geleden heeft Go Ahead Eagles een aanbieding gedaan aan voetbaljournalist Johan Derksen. Hij kon daar namelijk de nieuwe algemeen directeur worden.

Dat zag de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International echter niet zitten, vertelt hij aan De Stentor. “Ja, eerlijk gezegd was ik wel verrast door het telefoontje. Maar na een nachtje slapen was ik er eigenlijk al uit. Het was niks voor mij.”

Go Ahead Eagles kon niet tippen aan het salaris dat Derksen verdiende in de televisiewereld, wat voor hem ook een reden was om het niet te doen. “Dus financieel was het ook niet aantrekkelijk. Ik zeg alles in interviews. Dat geeft alleen maar onrust. Bovendien, als je bij een club eindverantwoordelijk bent, kun je op tv geen opiniërende verhalen meer afsteken.”

Derksen vervolgt: “Als een van je spelers een persoonlijke fout maakt en je verliest een keer, worden bij jou de ruiten ingegooid. Daar heb ik weinig zin in. Daarom liet ik de volgende ochtend al weten dat ik het niet doe. En daar hadden ze bij Eagles alle begrip voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *