FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Newcastle United aast op Nathan Aké’

Newcastle United heeft haar oog laten vallen op Nathan Ake. De mandekker is een reservespeler bij Manchester City.

Het verhaal van Newcastle is bekend: de Engelse club is recent in rijke Saoedische handen terechtgekomen, maar ondanks alle ambities staat de ploeg momenteel wel op een gedeelde laatste plaats in de Premier League. Vele grote spelers worden in verband gebracht met een move naar Noord-Engeland. De nieuwe manager Eddie Howe zou voor komende winter 50 miljoen pond (zo’n 66 miljoen euro) tot zijn beschikking hebben op de transfermarkt.

Eurosport weet dat Aké op de radar van de clubleiding staat. De Oranje-international maakte vorig jaar voor ruim 45 miljoen euro de overstap van Bournemouth naar Manchester City, maar kon daar nooit een vaste plaats afdwingen. In totaal kwam hij dit seizoen pas vijf keer in de Premier League danwel Champions League in actie voor de ploeg van Pep Guardiola. Als de centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, een onbetwiste basisspeler wil worden lijkt een vertrek de beste optie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *