FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Luis Sinisterra reageert op transfergeruchten

Luis Sinisterra is dit seizoen één van de uitblinkers bij Feyenoord. De vleugelflitser heeft zich dan ook in de belangstelling gespeeld van diverse grote clubs. Hij is echter nog niet van plan om te vertrekken uit Rotterdam.

“Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar voor nu ben ik hier heel blij”, vertelt Sinisterra in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord. Ik ben benieuwd wat er komende zomer gaat gebeuren, maar nu ben ik nog volledig bezig met dit seizoen. Daarna zien we vanzelf wat er met mij gaat gebeuren”, aldus de linksbuiten.

Sinisterra was dit seizoen al goed voor tien goals en zes assists. Daarmee is hij de grote revelatie aan de kant van de Rotterdammers. Toch is hij nog niet uitgeleerd, zo geeft hij zelf aan. “Waarin ik nog beter kan worden? In heel veel dingen. Constanter spelen in de laatste minuten van de wedstrijd, nog effectiever worden en steeds wat beter worden in verdedigend opzicht.”

Supporters zingen de linkerspits dit seizoen geregeld toe. “Ik word er heel gelukkig van als ik dat hoor. Ik hoop dat ze dat liedje blijven zingen. Het motiveert me om nog beter te presteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.