FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet Dessers definitief overnemen van Genk’

Feyenoord zou haar best moeten doen om Cyriel Dessers definitief naar de Kuip te halen. De clubwatchers vinden namelijk dat de spits zich bewezen heeft in Rotterdam.

“Hij past bij de club. Dessers is een schot in de roos gebleken”, zo jubelt Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. Er is een optie tot koop bedongen in de zomer. “Ik zou die heel snel lichten. Mensen waren sceptisch toen hij kwam, misschien zijn die dat nog steeds. Maar soms past een speler goed bij een club.”

Dennis van Eersel weet dat het om ongeveer drie miljoen euro gaat. “Dat is wat er minimaal op tafel gelegd moet worden. We weten hoe Feyenoord er financieel opstaat. Er zal dan eerst iemand verkocht moeten worden.” De verslaggever verwacht dat Feyenoord mogelijk deze winter al een definitieve deal sluit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *