FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Ik voelde gewoon dat ik hier nog niet klaar was’

Orkun Kokcu is blij dat hij zijn contract bij Feyenoord heeft verlengd. Dit zegt hij in een groot interview met Voetbal International.

“Ik voelde gewoon dat ik hier nog niet klaar was en dat ik als voetballer nog wel een paar stappen had te maken”, aldus Kökcü. “Dan is het mooi dat wat je denkt ook uitkomt. Want niet alleen ik, de hele ploeg is aan het groeien. We zitten met z’n allen in een proces.”

Kökcü gaat verder: “Ook wat interesse van clubs betreft ben ik veranderd. Vroeger wilde ik alles weten, nu ga ik er veel nuchterder mee om. Ik laat het allemaal aan mijn vader over. Als hij met iets komt, hoor ik het wel. En is het echt interessant, dan moet hij het maar verder uitzoeken met Frank Arnesen.”

De middenvelder concentreert zich op zijn eigen spel. “k voel dat ik vooruitga, maar ook dat alles nog beter moet. En kán. Die wetenschap zorgt voor heel veel motivatie”, zo geeft hij aan. “Lange tijd heb ik van alles zelf geprobeerd. Veel mensen zullen misschien hebben gedacht: Die Kökcü leeft niet voor voetbal. Het tegendeel is waar, alleen lukte het me steeds niet echt een stap te zetten. Nu gaat dat wel goed, omdat ik erbij word geholpen en zelf ook weet wat er van me wordt verwacht. Je zou kunnen zeggen dat ik nu de juiste formule heb gevonden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *