FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra: ‘Denk dat we ons geluk al verspild hebben’

Feyenoord kwam gisteren niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij FC Twente. “We hebben een paar goede kansen gehad”, weet middenvelder Jens Toornstra, na afloop op ESPN.

“Helaas vliegt hij er niet in. Zij speelden heel veel lange ballen. De ruimte lag bij ons aan de zijkanten. Die hebben zij goed benut. Zo kwamen wij ook niet echt tot heel grote mogelijkheden. In de tweede helft was het een stuk beter, maar we moesten er wel heel veel energie in steken vandaag.”

In de laatste tien minuten kreeg met name goudhaantje Cyriel Dessers nog grote kansen. “Maarja, hij valt niet. We zeiden in de rust dat dit zo’n 1-0 wedstrijd is. Dat we gedisciplineerd moesten blijven spelen. Dat hebben we wel gedaan, we hebben niks meer weggegeven. Dat moet je wat geluk hebben dat ‘ie valt, maar dat geluk hebben we al verspild denk ik”, knipoogt Toornstra tot slot.

Overigens kwam er later nog een gelukje bij het ongeluk van Feyenoord; concurrent PSV speelde ook gelijk, met 1-1 in Heerenveen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *