FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Clubs schrikken zich rot van vraagprijs voor Orkun Kokcu’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord zou de hoofdprijs vragen voor Orkun Kokcu. Geinteresseerde clubs zouden zich dan ook zijn rot geschrokken. Kökcü is bezig aan een goed seizoen in De Kuip.

Al geruime tijd houden clubs de international van Turkije in de gaten. Volgens Italiaanse media heeft Feyenoord inmiddels een bedrag van zo’n twintig miljoen euro genoemd en dat zou clubs vooralsnog vooral afschrikken.

Feyenoord heeft alle reden om hoog in de boom te zitten. De Rotterdammers beseffen zich dat er hogere transferinkomsten nodig zijn en met een contract tot medio 2025 heeft de clubleiding ook een goede uitgangspositie. Daar komt nog bij dat Kökcü onder trainer Arne Slot een goede ontwikkeling doormaakt.

In Studio Voetbal sprak VI-journalist Freek Jansen zich zondagavond uit over Kökcü. “De afgelopen weken hebben AS Roma, Sevilla en Leeds United voor hem op de tribune gezeten. Hij valt wel op. Het al niet gelijk morgen tot een transfer komen, maar het is wel een speler van twintig jaar die transferwaarde vertegenwoordigt.”

Jansen ziet ‘een soort gedaanteverwisseling’ bij de Feyenoorder. “Hem is een spiegel voorgehouden: op deze manier kom je niet verder. Slot heeft gezegd dat hij veel meer arbeid moet leveren. In de data zien ze ook terug dat hij nu veel meer doet en veel meer aanwezig is. Ook bij het Turkse elftal heeft hij nu een basisplek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.