FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet transfertarget naar Duitsland vertrekken’

Feyenoord heeft misgegrepen in de strijd om Fredrik Björkan. Volgens diverse Noorse media kiest hij namelijk voor een contract bij het Duitse Hertha BSC.

Feyenoord was afgelopen zomer dicht bij de komst van Björkan, maar een deal met zijn club FK Bodø/Glimt ketste op het laatste moment af. In de winterstop hoopte technisch directeur Frank Arnesen alsnog toe te slaan. Hertha BSC gaat echter met Björkan aan de haal.

Volgens de Noorse media TV2 en VG gaat de 23-jarige linksback op korte termijn een meerjarig contract ondertekenen in Duitsland. Omdat zijn overeenkomst met Bodø/Glimt op 31 december afloopt, hoeft Hertha geen transfersom te betalen.

“Ik heb het gevoel dat dit het juiste moment is om de volgende stap te zetten”, liet Björkan onlangs weten aan VG. Hertha staat veertiende in de Bundesliga. Björkan speelt nog drie wedstrijden voor Bodø/Glimt, twee in de competitie en één in de Conference League.

Björkan (23) is een vaste waarde bij de regerend kampioen van Noorwegen, die in oktober stuntte met een 6-1 overwinning op AS Roma in de Conference League. Feyenoord had voor ogen dat hij in Rotterdam zou gaan concurreren met Tyrell Malacia.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *