FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tyrell Malacia niet verbaasd over klein gat tussen Ajax en Feyenoord

Feyenoord wist gisteren in eigen huis met 5- 0 te winnen van Fortuna Sittard en de achterstand op Ajax is slechts één punt. Linksback Tyrell Malacia van Feyenoord heeft veel stappen gemaakt als speler, maar vindt ook dat zijn ploeg een fraaie groei heeft doorgemaakt.

Verslaggever Hans Kraaij Junior vraagt aan de verdediger wie ooit had gedacht dat Feyenoord na vijftien speelronden slechts één punt achter op koploper Ajax had gestaan. “Wij”, klinkt het voor de camera van ESPN vol bravoure. “Je moet toch vertrouwen hebben? Je speelt bij Feyenoord. Als team hadden we begin dit seizoen het gevoel dat we iets moois konden neerzetten.”

Malacia is daarvoor trainer Arne Slot dankbaar. “Ik heb best vaak gesprekken met hem, hij laat me vaak beelden zien. Ik ben sowieso al kritisch naar mezelf, maar het is top als de trainer me daarin kan sturen. Bijvoorbeeld in mijn keuzes aan de bal, daar heb ik al veel stappen in gemaakt. Dat wordt al wel beter. En als de ruimte er is, vind ik dat ik altijd vooruit moet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *