FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcus Pedersen staat voor bliksemtransfer bij Feyenoord’

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport staat Marcus Holmgren Pedersen op het punt om een bliksemtransfer te maken naar de Serie A. De 21-jarige international van Noorwegen is (klaarblijkelijk) behoorlijk populair in Italië.

In een eerder stadium werd er al melding gemaakt van vermeende interesse van AS Roma en nu komt de bovengenoemde sportkrant met een nieuwe clubnaam op de proppen: ook Bologna zou de vleugelverdediger in willen lijven.

De marktwaarde van Pedersen wordt geschat op slechts twee miljoen euro, waardoor hij een goedkope aanwinst zou kunnen zijn voor de huidige nummer negen van de Serie A. La Gazzetta dello Sport rept echter van een ‘lastige operatie’: het lijkt bijzonder sterk dat technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord groen licht geeft voor deze deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *