Arne Slot geeft verrassende Feyenoord-opstelling prijs

Feyenoord speelt morgen haar laatste groepswedstrijd in de Conference League tegen Maccabi Haifa. En trainer Arne Slot zal voor deze wedstrijd de nodige basisspelers rust gaan geven.

Het was voor de oefenmeester geen lastige keuze. “We missen een aantal spelers die lichte pijntjes hebben. Daarnaast wil ik jongens minuten laten maken die de laatste tijd niet veel in actie zijn gekomen”, verklaarde Slot. “Dat zorgt ervoor dat er morgen een ander elftal op het veld staat.”

De hoofdtrainer benadrukt dat hij de wedstrijd niet zomaar laat lopen. Hij heeft de spelers die hij in het basisteam laat beginnen vertelt dat er veel op het spel staat. Zo kunnen de Rotterdammers nog een hoop geld verdienen wanneer Feyenoord wint, wat het clubbestuur goed zal uitkomen.

“Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om niet iedereen rust te geven die normaal speelt. Als we dat wel zouden doen komen we bij de Onder 21 uit, omdat wij niet over een selectie beschikken waarmee we alle posities dubbel bezet hebben. Vandaar dat we een achterhoede hebben die je dit seizoen al vaker hebt gezien.”

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks; Aursnes, Diemers, Teixeira; Nelson, Dessers, Bannis

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *