FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transferrecord in de maak voor Feyenoord’

De zilvervloot is op komst voor Feyenoord. Leeds United wil namelijk doorpakken voor middenvelder Orkun Kokcu. Dit weten diverse Britse media te melden.

Marcelo Bielsa, de legendarische manager van Leeds United, zou zéér gecharmeerd zijn van Kökcü. De Argentijn zou de clubleiding dan ook hebben geadviseerd om de middenvelder op te halen bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden daar zo’n twintig miljoen euro voor vragen en dat zou een nieuw clubrecord betekenen.

Leeds United heeft sinds de terugkeer in de Premier League meermaals stevige bedragen betaald. Zo werden Rodrigo (dertig miljoen), Daniel James (29,1 miljoen), Diego Llorente (twintig miljoen), Rapinha (18,6 miljoen), Hélder Costa (17,7 miljoen) en Junior Firpo (vijftien miljoen) voor redelijk vergelijkbare bedragen aangekocht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *