FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik denk dat Ajax voor Arne Slot gaat bij vertrek Ten Hag’

Het zou goed kunnen dat trainer Erik ten Hag aan het einde van het seizoen zal gaan vertrekken bij Ajax. En dan moeten de Amsterdammers natuurlijk opzoek naar een geschikte vervanger. En daarvoor zullen ze zomaar eens bij Feyenoord kunnen uitkomen.

Hugo Borst zegt in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad: “Weet je wat ik denk? Ik denk dat als Ten Hag weggaat, dat Ajax serieus aan Slot gaat denken, hoor. Of Ajax het aan zou durven? Volkomen schijt aan. Natuurlijk. Als je Berghuis weghaalt bij Feyenoord, waarom zou je dan de trainer niet weghalen?”

Toen Slot nog werkzaam was in het AFAS Stadion bij AZ was men in Amsterdam al gecharmeerd van hem… “Iedereen dacht altijd: dat wordt de opvolger van Ten Hag. En hij heeft dan de stap naar Feyenoord gezet. Sommige mensen zeiden: dom, had lekker op Ajax gewacht, man! Maar kijk eens eventjes wat hij doet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *