‘Feyenoord staat open voor vertrek Marcos Senesi’

Feyenoord zou open staan voor een winters vertrek van Marcos Senesi. Hier maakt journalist Mikos Gouka melding van. De journalist vertelt in de AD Voetbalpodcast dat Feyenoord zich realiseert dat Senesi niet het hoge niveau heeft dat de club van tevoren verwachtte. Het zou daarom genoegen nemen met een bedrag dat boven de 10 miljoen euro ligt, waarmee het ten opzichte van de aankoopprijs winst boekt.

Gouka durft echter nog niet te zeggen of Senesi aankomende winterstop daadwerkelijk al uit de Kuip vertrekt. “Maar als er een club komt die ruim boven de tien miljoen euro gaat zitten, zit hij dik boven de aankoopprijs. Dan moet je toch echt aan verkopen gaan denken”, laat hij weten.

Achter de schermen is Feyenoord druk bezig om het contract van Senesi, dat tot de zomer van 2023 loopt, te verlengen. De verwachting is echter niet dat de club dit doet vanwege het langer behouden van de verdediger, maar meer om het bedrag bij een mogelijke verkoop verder op te hogen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *