FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Ajax starten met deze elf in Klassieker’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Zondag staat Feyenoord – Ajax op de planning en het beloofd een kraker te worden. De vraag is alleen met welke spelers zullen beide ploegen gaan starten. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Steven Berghuis ‘gewoon’ speelt.

Voor de Ajax-smaakmaker is het zijn eerste confrontatie met Feyenoord sinds zijn beladen overstap in de zomer, maar trainer Erik ten Hag zal hem dus niet sparen. Het gebrek aan supporters op de tribune zal die beslissing ongetwijfeld hebben vergemakkelijkt.

Bij Ajax zal Noussair Mazraoui vermoedelijk niet inzetbaar zijn. Devyne Rensch maakt vooralsnog geen sterk seizoen door, maar het medium verwacht dat hij blijft staan als rechtsback. Eerder werd geopperd om Jurriën Timber naar rechts te halen en Perr Schuurs centraal op te stellen, maar dat lijkt Ten Hag niet te doen.

Bij Feyenoord staat er nog een vraagteken achter de naam van Gernot Trauner. Het AD heeft hem wel in de opstelling opgenomen, maar er is een reële kans dat Geertruida in zijn plaats staat als de Oostenrijker het niet haalt. Trainer Arne Slot lijkt verder te kiezen voor Jens Toornstra en niet Alireza Jahanbakhsh of Reiss Nelson als rechtsbuiten.

De vermoedelijke opstellingen:

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner (Geertruida), Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Tadic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.