‘Arne Slot komt met grote verrassing in Klassieker’

Morgen om 14.30 uur staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op de kalender. En men moet niet gek op staan te kijken als Feyenoord-coach met een verrassende zet komt opzetten. Clubwatcher Martijn Krabbendam weet immers ook dat Slot erg goed is in het aanpassen van details in de speelwijze tegen bepaalde tegenstanders.

“Ik verwacht dat Slot met iets gaat komen”, blikt Krabbendam vooruit op de website van Voetbal International. “Misschien niet eens in de invulling maar wel in de uitvoering qua wat Feyenoord gaat doen. Bij AZ neutraliseerde Slot Frenkie de Jong. AZ zette dat vast; De Jong kon geen kant op.”

“Aan dat soort dingen moet je denken. Hij gaat op die manier iets verzinnen. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat hij vier spelers gaat wisselen. Het is meer dat je de afspraken die je maakt op een andere manier nakomt”, vervolgt Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *