FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Cor Pot heeft het mij bij Feyenoord heel moeilijk gemaakt’

Steven Berghuis is niet te spreken over Cor Pot. Afgelopen seizoen was hij assistent-trainer bij Feyenoord waar Berghuis toen de aanvoerder was. In een gesprek met ESPN heeft de Ajax-speler uitgehaald naar hem.

Dat gaf de aanvaller zondag aan nadat het verschil in zijn gedrag ter sprake kwam. “Vorig jaar verloren we natuurlijk op een gegeven moment vaker dan dat we wonnen en zat er in de hele ploeg een hoop frustratie. Ook door een aantal mensen die zich de laatste weken in de media roeren”, aldus Berghuis. “Daar bedoel ik Cor Pot mee. Hij heeft het mij heel moeilijk gemaakt. Ik wilde het eigenlijk niet zeggen, maar doe het toch.”

Berghuis ging verder: “Daarom zat er bij mij vorig jaar heel veel frustratie en dat is er nu niet. Dat zie je ook aan heel Feyenoord, want ze zijn allemaal opgeleefd. Er werd heel erg de nadruk gelegd dat ik de stoorzender was bij Feyenoord, maar Arne Slot legt heel goed bloot wie de stoorzenders waren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *