FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wint concurrentiestrijd van Engelse topclubs’

Feyenoord lijkt een grote slag te slaan op de transfermarkt. Ze zijn namelijk dichtbij de komst van de zeventienjarige Karim Dermane. Daarmee troeft technisch directeur Frank Arnesen Manchester City, Chelsea en Red Bull Salzburg af.

De voetballer staat al langer op de radar in de havenstad en liep ook al eens stage binnen de jeugdopleiding. Dat beviel hem destijds goed, liet hij weten aan Feyenoord Transfermarkt, dat ook nu met het nieuws komt. “Feyenoord is een goede club, één familie. Ik hou echt van de club, serieus! Laten we afwachten wat er gaat gebeuren”, vertelde hij destijds over een mogelijke transfer. Nu lijkt hij zijn keuze hebben gemaakt. Hij zou zelfs al in Nederland zijn om de laatste details af te ronden. Niets staat daarmee een transfer nog in de weg, al moet hij nog wel door de medische keuring komen.

Kort na de stageperiode meldde het medium dat de Rotterdammers op dit moment niet concreet in de markt waren voor de middenvelder, die momenteel bij FC Wafa in Ghana speelt. Feyenoord wilde namelijk al het geld dat in januari beschikbaar was in het eerste elftal stoppen. Nu lijkt het toptalent er toch te komen, omdat hij in de toekomst behoorlijk wat geld op kan leveren gezien de interesse vanuit de Engelse top.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *