FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Droomtransfer Feyenoord komt er toch’

Het zou goed kunnen dat Feyenoord zich deze transferperiode gaat versterken met Manchester United-aanvaller Amad Diallo. Hier maakt het Engelse medium The Telegraph melding van.

Feyenoord en Manchester United hadden afgelopen zomer al een deal. Vlak voor zijn trip naar Nederland raakte de aanvaller echter geblesseerd, waardoor de stekker uit de huurtransfer werd getrokken. Een nieuwe poging voor de winterse transferperiode bleef vruchteloos toen interim-manager Ralf Rangnick een streep leek te zetten door diens vertrek.

Het Britse medium schrijft nu dat de overstap van Diallo toch weer op de agenda kan komen te staan. “Amad Diallo’s huurtransfer naar Feyenoord stortte tijdens de zomer in door een blessure, maar dat kan nieuw leven ingeblazen worden”, zo luidt het.

Rangnick heeft inmiddels ingestemd met een aantal uitgaande transfers. De Duitser wil spelers als Donny van de Beek en Edinson Cavani vooralsnog niet laten gaan, maar spelers als Diallo krijgen waarschijnlijk wel groen licht de komende weken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *